ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

На житловому масиві Сокіл у Дніпрі відкрили майданчик для собак

На житловому масиві Сокіл у Дніпрі відкрили майданчик для собак
20866 ПЕРЕГЛЯДІВ

Все знаряддя люди встановили за допомогою програми «Бюджет участі». Власники чотирилапих кажуть, це єдине місце у районі для професійного дресирування хатніх улюбленців.

І погуляти, і спортом зайнятися. У Дніпрі на житловому масиві Сокіл відкрився майданчик для вигулу собак «Sokil dogs park». Перевірити якість новенького знаряддя першими вийшли Катерина та її Хельга. П’ятирічна вівчарка неодноразово брала участь у конкурсах та здобувала на них перемогу. Катерина каже, до того як у Дніпрі з’явилися майданчики для собак, доводилось викручуватись, вигадуючи вправи із побутовими предметами.

«Тут дуже багато класного обладнання, де собака може розвивати мізки. Та, на жаль, зовсім немає місця, де собака може побігати», - каже власниця собаки Катерина Головачова.

Майданчик огороджений, на вході — правила поведінки. Власники чотирилапих мають самостійно слідкувати за порядком, прибирати за своїми вихованцями та не дозволяти їм надміру бешкетувати. Даніела каже, щоб тварина була вихована, братися за її навчання потрібно якомога раніше.

Проте не всі собаководи, які прийшли на відкриття майданчика, були налаштовані на серйозну дрессуру. Кажуть, для більшості тварин тутешні бар'єри зависокі. Андрій та Юлія розповідають, свого песика привели просто задля спілкування з іншими хвостатими.

«Трюкам ми його особливо не вчимо, це така сімейна собака. Знає звичайні команди — лежати, сидіти, — розповідає Андрій Омельянов. — Він тут щасливий, тож будемо постійно ходити сюди».

Схожі майданчики собачники хочуть побудувати на житлових масивах Лівобережний, Тополя та на 12-му кварталі.

">

 













 

 

Теги: майданчик для вигулу, Дніпро,Сокіл,собаки

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео