ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

У Кривому Розі десяту добу триває підземний страйк шахтарів

У Кривому Розі десяту добу триває підземний страйк шахтарів
20698 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наразі акцію протесту продовжує 241 гірник. Попри заяви керівництва Криворізького залізорудного комбінату щодо підписання Меморандуму, шахтарі не погодилися на такі умови підвищення зарплатні, повідомляє на своїй сторінці в соцмережі голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець.

У Кривому Розі тривають підземна і наземна акції протесту. Під землею наразі знаходиться 241 гірник. 27 робітників шахти «Жовтнева», 80 — з шахти «Батьківщина», 56 — з шахти «Тернівська», 78 — з шахті «Гвардійська». Шахтарі не погодилися на умови керівництва КЗРК, яке запропонувало підвищення зарплати на 10-25%.

«Пресслужба КЗРК поспішила дати реліз щодо підписання Меморандуму — дуже побіжно в ньому зазначила, що документ підписаний лише однією стороною. З боку правління КЗРК. Гірники залишили перемовини, не погодивши запропоновані умови», — зазначає Михайло Волинець.

Публічне акціонерне товариство «Криворізький залізорудний комбінат» — найбільше приватне підприємство України з видобутку залізної руди підземним способом. Його основні підрозділи — шахти «Батьківщина», «Жовтнева», «Гвардійська» та «Тернівська», де вже десяту добу страйкують гірники.

Теги: шахтарі,страйк,акція протесту,Кривий Ріг

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео