ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Ділліан Уайт зустрінеться з Олександром Повєткіним в листопадовому матчі-реванші

Ділліан Уайт зустрінеться з Олександром Повєткіним в листопадовому матчі-реванші
44510 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ділліан Уайт зустрінеться з Олександром Повєткіним в матчі-реванші 21 листопада і спробує підготуватися до титулу чемпіона світу в суперважкій вазі. Британець Уайт домінував над Повєткіним в Росії, коли вони зустрілися 22 серпня, але був нокаутований злісної лівою рукою. Це коштувало 32-річному гравцеві можливості завоювати титул чемпіона світу на початку 2021 року, але застереження про матч-реванш в контракті дасть йому ще один бій з 41-річним Повєткіним. Промоутер Едді Хирн каже, що Уайт обов'язково виграє цей бій. Уайт вирішив швидко повернутися в свій тренувальний табір в Португалії після поразки в п'ятому раунді, яка стала одним з найбільш вражаючих нокаутів за останній час в суперважкій вазі.

Оголошуючи бій, Хирн також описала графік інших яскравих поєдинків, в тому числі британку Шантель Кемерон, яка претендує на перший титул чемпіона світу, коли вона зустрінеться з бразилійкою Адріаною дос Сантос Араужо за вакантний пояс WBC в суперлегкій вазі 4 жовтня. Олімпієць Ріо і непереможений британець в напівважкій вазі Джошуа Буатсі також будуть представлені, а 17 жовтня Саванна Маршалл битиметься з Ханною Ренкін з Шотландії в британському поєдинку за вакантний жіночий титул чемпіона світу за версією WBO в середній вазі.

Місця проведення боїв ще не вказані, але Хирн сказав, що шоу будуть проходити «з нашими і без фанатів» і що з урядом Великобританії ведуться переговори про повернення глядачів на арени.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео