ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

У Дніпрі 30 вересня увімкнуть електросирени

У Дніпрі 30 вересня увімкнуть електросирени
47282 ПЕРЕГЛЯДІВ

З метою перевірки рівня готовності системи централізованого оповіщення проводитиметься навчальне оповіщення населення міста сигналами цивільного захисту. Про це попереджає департамент громадського порядку та цивільного захисту Дніпровської міської ради.

30 вересня у Дніпрі з 13:43 до 14:10 проводитиметься комплексна перевірка системи централізованого оповіщення населення. О 13:55 увімкнуть електросирени з поданням усного повідомлення. Сирена та переривчасті гудки інших сигнальних засобів означають сигнал цивільного захисту — «Увага всім». Після подачі звукових сигналів (сирени, гудки, тощо) передається мовна інформація про надзвичайну ситуацію.

«Почувши сирену, зберігайте спокій — вашому життю та здоров’ю нічого не загрожує! Увімкніть радіо або телевізор, уважно прослухайте повідомлення сигналу «Увага всім!» і дійте згідно з отриманою інформацією. Сповістіть про це сусідів, особливо — людей похилого віку. Будьте уважні до повідомлень і сигналів цивільного захисту. Це врятує ваше життя, життя ваших близьких та рідних, збереже здоров'я та майно», — наголошують у департаменті.

Теги: Дніпро,система оповіщення,сирени

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео