ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Переможці конкурсу рецептів самобутніх страв Дніпропетровщини: козацький куліш, борщ з пампушками та запечений гарбуз

Переможці конкурсу рецептів самобутніх страв Дніпропетровщини: козацький куліш, борщ з пампушками та запечений гарбуз
50098 ПЕРЕГЛЯДІВ

Підведено підсумки кулінарних баталій між ОТГ області. Журі отримало понад 30 рецептів страв, характерних для місцевості-учасника. Про це йдеться у повідомленні організатора конкурсу — Дніпропетровського регіонального офісу ULEAD.

Перший конкурс кулінарних рецептів самобутніх страв ОТГ Дніпропетровщини тривав впродовж місяця і зібрав смачні «родзинки», що зберегли найдавніші традиції. Презентували їх у найрізноманітніших форматах — текстом, піснею, відеороликом. Як зазначають організатори, вони отримали близько 30 різноманітних рецептів, а пости з відерецептами набрали понад півтори тисячі лайків, коментарів і репостів. Обирали переможців за кількістю отриманих лайків.

Тож, перше місце отримала Раївська ОТГ за відеорецепт козацького куліша. Друге місце — Підгородненська ОТГ за відеорецепт борщу з пампушками, голубців і вареників. Третє місце — Великомихайлівська ОТГ за відеорецепт трьох страв: юшки, запеченого гарбуза і козацької намазки.

Приз глядацьких симпатій у Миколаївської ОТГ за рецепт зливаної каші. А спеціальний приз за стартовий відеорецепт конкурсу отримала Сурсько-Литовська ОТГ, яка приготувала «мурзані» пиріжки.

Теги: конкурс,кулінарія,самобутні страви, Дніпропетровщина,ОТГ

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео