ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Вибори Київська міська рада Дарниця 2020 : Гарькавий Ілля : облагородження парку Партизанської слави

Вибори Київська міська рада Дарниця 2020 : Гарькавий Ілля : облагородження парку Партизанської слави
86469 ПЕРЕГЛЯДІВ

Парк Партизанської слави – відома всім зона сімейного відпочинку.
Громадський активіст Гарькавий Ілля стурбований ступенем якості та кількісним складом зелених насаджень у столиці. Особливо це стосується паркових зон, адже саме туди на дозвілля прямують мешканці міста на вихідні для відпочинку з родиною.

                                                                                                                                                                                                                                                                             Вибори Київська міська рада Дарниця 2020 : Гарькавий Ілля

Вибори Київська міська рада Дарниця 2020 : Гарькавий Ілля: орієнтир на створення екологічно безпечного середовища


Доброчинець Гарькавий Ілля звернув увагу: «Більшість старих дерев помирає, не витримує такої загазованості повітря. Цього року вже у липні ми спостерігали сухе листя на деревах. Так відбувається через незадовільний рівень екологічної безпеки, але на це вплинути ми не можемо – така робота важливих для міста підприємств. У наших силах озеленення паркових зон: полив газонів, насадження нових дерев та підтримка старих».
У парку Партизанської слави велика кількість дітей, батьків з колисками, велосипедистів та мешканців, які займаються спортом. Ми маємо опікуватись екологічним становищем парку, який є важливою частиною дозвілля для мешканців. Наше завдання: створити здорове середовище для відпочинку.
Гарькавий Ілля запевняє: «Столиця рухається у правильному напрямку в сенсі забезпечення гідного рівня екологічного становища, бореться зі знищенням навколишнього середовища».
Разом з тим ми маємо доглядати газони й зелені насадження міста, створити доріжки, по яких приємно ходити, а за допомогою нової рослинності нівелювати вплив диму та шкідливих речовин у повітрі, що проникають у паркову зону з транспортних шляхів.

                                                                                                                                                                                                                                                                                  Вибори Київська міська рада Дарниця 2020 : Гарькавий Ілля

Вибори Київська міська рада Дарниця 2020 : Гарькавий Ілля: озеленення парку


Безсумнівно, клопіткого догляду вимагає більшість парків столиці, але Гарькавий Ілля віддав перевагу Дарницькому району, адже корінний дарничанин як ніхто розуміє потреби жителів та особливості місцевості.
Частину необхідної роботи громадський активіст взяв під свою відповідальність, а саме: сприяє процесу побудови доріжок у парку, поливу газонів, ландшафтному озелененню паркової зони та догляду за насадженнями.
Гарькавий Ілля упевнений: «Парк Партизанської слави – це територія, на якій діти місцевих мешканців проводять більшість свого вільного часу. А чиста доглянута місцевість вплине на виховання екологічної свідомості молоді».
Територія парку дуже велика, тому потребує зусиль для підтримання чистоти. Будьте свідомими, викидайте сміття в належних місцях, цінуйте можливість проводити час у доглянутому середовищі. Чисто не там, де прибирають, а там – де не смітять. Декілька маленьких кроків – і разом ми створимо всі умови для сучасного захопливого відпочинку! Приєднуйтесь!

Теги: Вибори Київська міська рада,Ілля Гарькавий,Дарницький район,Київська міська рада,Гарькавий Ілля Ігорович,Дарниця

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео