ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Після «коронавірусної перерви» театр опери та балету запрошує на Гала-концерт

Після «коронавірусної перерви» театр опери та балету запрошує на Гала-концерт
65961 ПЕРЕГЛЯДІВ

47-й театральний сезон відкриється прем`єрною виставою «Love opera» за участю солістів опери та симфонічного оркестру. Глядачі мають дотримуватися нових правил відвідування. Про це повідомляє пресслужба театру опери та балету на своїй сторінці у соцмережі. 

Театральний сезон в оперному театрі відкриється 15 жовтня. Останній місяць колектив театру перебував на карантині через захворювання кількох співробітників, а поціновувачі класичної музики терпляче чекали на відкриття нового сезону. Відкриється він великим Гала-концертом 15 жовтня о 19.00. Задля безпеки глядачів відкритий онлайн-продаж квитків.

У театрі зазначають, що під час відвідування слід дотримуватися нових правил. При вході до театру буде здійснюватися температурний скринінг усіх відвідувачів. У разі підвищеної температури глядач має негайно залишити приміщення. У глядацькій залі місця розташовані з дотриманням соціальної дистанції. Заборонено самостійно змінювати місце. Своє захоплення глядачі мають висловлювати тільки оплесками, без криків «браво». Заборонено також дарувати квіти артистам.

Теги: театр Опери та балету, Дніпро,гала-концерт,відвідувачі,карантин,новий сезон

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео