ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

«Особливі» серед нас

«Особливі» серед нас
70377 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Дніпрі відбулась фотовиставка, ціль якої розповісти особливі історії жінок. Представлено 14 «особливих», серед яких є дві із Дніпра.


Головна заступниця директора департаменту соцполітики міської ради Юлія Дмитрова розповідає, що представлені фотопортрети на виставці- це ті самі маленькі, але такі особливі історії шляху до успіху кожної жінки. Організатори виставки сподівають, що ці історії стануть мотивацією для всіх інших.


Координатор проекту Олександра Полянчикова відзначає, що думка про створення такої фотовиставки з’явилась ще у вересні, після того як відбулося онлайн-навчання в таборі активних та небайдужих громадян за представленою програмою Британської ради в Україні.


Усі героїні виставки- звичайні жінки, які змогли реалізувати себе у, здавалось би, типових чоловічих професіях, при цьому їм чудово вдається поєднувати сім’ю, кар’єру, а також громадську діяльність. Цей проєкт про жінок, про їх вагомий внесок у політичне та громадське життя. Поруч із портретами героїнь розташовані QR-коди з посиланнями на більш детальну інформацію про учасниць фотовиставки.


За словами однієї з жінок, директора БФ «Kiddo» Ольги Голубєвої, про це треба розповідати, про це мають знати та говорити, адже такі заходи можуть надихати інших. Такі проєкти допомагають розкрити світ жінок, показати їх значуще місце у світі.


Організатори обіцяють, що надалі подібні виставки будуть проходити і в інших містах України.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео