ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Курсант та студент Донецького юридичного інституту на сторожі особистої та публічної безпеки

Курсант та студент Донецького юридичного інституту на сторожі особистої та публічної безпеки
65107 ПЕРЕГЛЯДІВ

17 грудня у позанавчальний час курсант 4-го курсу ДЮІ МВС України рядовий поліції Євген Калакайло та студент 3-го курсу Сергій Салиган гідно проявили себе та свою громадянську позицію. Так, знаходячись біля одного торгового приміщення в Центральному районі м. Маріуполя звернули увагу на особу, яка себе підозріло вела. В цей момент також почули крик про допомогу, прохання піймати крадія. Хлопці зрозуміли кого потрібно затримувати і побігли за невідомим чоловіком. Завдяки фізичній підготовці підозрілу особу швидко наздогнали, та з дотриманням його прав зупинили.


На місце події була викликана слідчо-оперативна група. Завдяки пильності, кмітливості та отриманим в інституті знанням наші хлопці тактично вміло здійснили свої дії та сприяли розкриттю злочину. Як було з’ясовано цей чоловік вчинив крадіжку і є неодноразово судимим.
Керівництво інституту пишається такими вихованцями і тому ставить їх в приклад всім курсантам, студентам та слухачам інституту.
Особовий склад інституту в особі керівництва, науково-педагогічних та командно-адміністративних працівників переконаний, що кожен курсант, студент, слухач Донецького юридичного інституту МВС України завжди проявить громадянську позицію та мужність і прийде на допомогу тим хто опинився в біді, адже ДЮІ навчає, щоб захищати.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео