ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Як Володимир Зеленський привітав президента Азербайджану з Днем народження

110356 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно свій День народження відзначав президент Азербайджану. Володимир Зеленський вирішив привітати його з такою визначною подією, а разом із тим і запросити відвідати нашу країну. Аби відносини між нами стали тіснішими.

В своєму привітанні він зазначив, що йому приємно писати листа тому, хто усіляко намагається підтримати суверенність нашої держави. Та йому завжди буде цікаво підтримувати стосунки з людиною, яка доклала великих зусиль для того, аби Азербайджанська Республіка утвердилася як регіональний лідер.

Наразі Азербайджан та Україна підтримують теплі відносини між собою. Наші лідери завжди будуть підтримувати Ільхама Алієва у його стараннях відстоювати незалежність своєї республіки. Зеленський сподівається, що такі теплі відносини між країнами будуть зберігатись ще багато років.

А на знак підтвердження серйозності своїх слів президент України запросив Ільхама Алієва за першої ж слушної нагоди навідатися до Києва, де його радо зустрінуть усі наші мешканці та сам Зеленський особисто. Тож при першій слушній нагоді ми очікуємо приїзду дорогого гостя до України.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео