ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Закону про референдуми бути. Арахамія розповів про те, як і коли рада збирається приймати його

Закону про референдуми бути. Арахамія розповів про те, як і коли рада збирається приймати його
142059 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже певний час ВР України відкладає закон про референдуми. Під час останнього розгляду, політики запропонували внести більше, ніж 2000 правок. Тож, звісно ні про яке прийняття закону не було й мови.

Арахамія розповів, що на розгляд цей законопроєкт мали винести ще в грудні. Проте провести роботи з усіма авторами цих правок влада ще не встигла. Тож, аби не відкладати розгляд законопроєкту ще на певний час, політики вирішили розглянути усі спірні питання.

Вони внесуть необхідні правки та поговорять із тими, хто не підтримує законопроєкт. Проте нікого не хочуть позбавляти власної думки, отож лише хочуть попросити, аби депутати не намагались знов вставити палиці в колеса і зупинити або відкласти розгляд документу.

На думку Арахамії, влада встигне зробити це все до лютого 2021 року. Скоріше за все вони розглянуть цю справу через місяць після Нового року. Тож чекаємо на остаточне рішення.

А поки що Верховна Рада України намагається створити систему електронного голосування. Навіть якщо і для всієї структури вони не встигнуть цього зробити, то принаймні на місцевих ділянках будуть намагатись завершити процедуру створення системи до 2021 року.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео