ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Чи підпише “Десна” новий контракт зі своїм форвардом?

Чи підпише “Десна” новий контракт зі своїм форвардом?
173902 ПЕРЕГЛЯДІВ

Раніше стало відомо, що в Чернігові не виплатили заробітну плату Хльобасу Дмитру Вікторовичу за пів року. Проте цього місяця підбіг кінця його контракт із командою, тож що буде далі?

Наразі відомо, що чернігівці зовсім не хочуть відпускати свого форварда до іншої команди. Тож 26-річному Дмитру запропонували новий контракт. Цього сезону ми бачили його лише у семи матчах. В них він забив один м’яч, проте це принесло багато балів команді.

Так, гарного форварда знайти й справді важко. Проте чи погодиться Хльобас підписувати контракт з командою, яка й досі повинна йому гроші за пів року. Адже як повідомляв раніше сам гравець, до нього вже надійшло кілька вигідних пропозицій. А він якраз і хоче знайти собі команду, в якій зможе реалізуватись на всі 100%.

Та проблема в тому, що, на думку гравця, він не може реалізуватись у “Десні”. Йому не дають вдосталь часу для гри, хоча він того заслуговує. Гроші, це звісно, важливо, проте навіщо мати гроші та не мати змоги розвивати себе, вважає Дмитро.

Тож тепер він збирається ознайомитись з усіма пропозиціями, які має, і лише після цього вирішити. Проте шансів на підписання контракту з “Десною” дуже мало. В нього вдосталь причин піти до іншого клубу, особливо, якщо така можливість є. Але будемо чекати остаточного рішення гравця.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео