ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Небайдужі дніпряни викликали швидку для чоловіка, який лежав на трамвайних путях

Небайдужі дніпряни викликали швидку для чоловіка, який лежав на трамвайних путях
99407 ПЕРЕГЛЯДІВ

8 січня в Дніпрі проходить досить нестабільно, як і попередні 7 днів з початку року. Спершу люди знаходили в снігу тих, хто перебрав алкоголю. Потім по всій Дніпровщині масово почали продавати наркотичні речовини, та, на щастя, поліція швидко припинила це. Вночі побили поліційних. А тепер виявилось, що троє чоловіків побили перехожого. То що ж відбувається в Дніпрі?

Як зазначає Міська рада Дніпра, 6 січня на лінію 102 хтось зателефонував та повідомив про те, що знайдено сильно побитого чоловіка, який лежить на трамвайних путях. Патруль одразу ж направився на місце скоєння злочину. Там підтвердили всю інформацію, викликали швидку та з’ясували обставини подій від очевидців.

Як розповіли свідки, три невідомих чоловіка вийшли з автівки марки Opel, побили перехожого, кинули його на трамвайні путі та поїхали з місця скоєння злочину. Перехожі одразу ж викликали поліцію. Завдяки даним свідків, поліція одразу зайшла вказане авто за адресою вулиця Гулі Корольової. Як виявилось, за кермом був звичайний таксис. Він підвозив чоловіків за вказаною адресою, проте сам участі в цьому не брав і навіть нічого не знав.

Після отримання необхідної для слідства інформації, поліціянти швидко змогли знайти винних у тому, що сталося та заарештувати їх. Постраждалий підтвердив дані стосовно своїх кривдників. Для затримання залучили слідчих та оперативників Шевченківського відділку поліції. Один із підозрюваних мав при собі холодну зброю. Наразі постраждалий перебуває у лікарні, де проходить необхідну терапію. А слідчі відкрили справу на трьох кривдників та допитують їх. На кривдників чекає суд та покарання за нанесення тяжких тілесних травм. Після проведення засідання чоловіків відправлять до колонії.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео