ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Аварія в Кривому Розі: дитину викинуло у лобове скло

Аварія в Кривому Розі: дитину викинуло у лобове скло
66786 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні в Кривому розі сталась жахлива аварія в результаті якої рятувальникам довелось витягти 2 жахливо понівечених тіла з автівки. Про це повідомило Головне Управління ДСНС України в Дніпрі.

На вулиці Чумацький шлях авто марки ВАЗ-2101 врізалось в стовп. За однією із версій слідства водій не впорався із керуванням, через що і втрапив у аварію. Намагаючись вирівняти авто та прибрати його з дороги, водію не лишилось вибору і довелось повернути руль, проте машина не піддалась на повороті, через що й влетіла в стовп.

Через те, що сила удару була надто великою, дівчинка вилетіла у лобове скло. Вона сиділа на передньому сидінні, через що й зазнала сильних травм. Найбільше постраждали водій та пасажир, які залишились в автівці. Адже їх затисло між понівеченими металевими конструкціями кузова. Тому ані вибратись з авто, ані змінити положення вони не могли. Тож їм довелось чекати на рятувальників.

Наразі всі троє перебувають у лікарні у тяжкому стані. Поліція намагається встановити причини та наслідки того, що сталось. А ми повідомляємо подробиці про аварію, яка сталась вчора. На жінку-пішохода налетіла автівка, в результаті чого жінка загинула.

71-річна жінка переходила дорогу, коли в неї вилетіла автівка марки Volkswagen Caddy. В результаті сильного удару, жінка померла. Лікарі констатували, що її травми виявились несумісними з життям. Наразі правоохоронці намагаються зрозуміти, чи переходила жінка дорогу на червоний, але факт лишається фактом, і життя не повернеш.

Переходьте дорогу обережно і краще почекайте, поки всі автівки зупиняться. Прогнози погоди на період локдауна, на жаль, невтішні. За словами синоптиків на нас чекають тумани, дощі та сильний вітер. Тому водії можуть вас просто не помітити. Можливо ви й матимете рацію в ситуації зіткнення, але життя та здоров’я набагато важливіші.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео