ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Привласнення державного майна – на Дніпропетровщині керівник підприємства відповідатиме у суді

167688 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України, 21.01.2021 до суду направлено обвинувальний акт стосовно директора одного з комерційних підприємств Дніпропетровщини за фактом привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене у великих розмірах (ч. 4 ст. 191 КК України).


Слідством установлено, що у 2018 році між підприємством та Східним територіальним квартирно-експлуатаційним управлінням укладено договір підряду на будівництво казарми поліпшеного планування смт. Черкаське, Новомосковського району, Дніпропетровської області.


Водночас керівник комерційної структури, з метою власного незаконного збагачення, отримані для будівництва матеріально-технічні ресурси
не використав на будівельному майданчику, а розпорядився ними на власний розсуд.


Внаслідок цього державі завдано збитків на загальну суму понад 276 тис. гривень.


Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі Слідчого управління Головно управління Нацполіції в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: Військова Прокуратура,приватне підприємство,державне майно,обвинувальний акт,судитимуть, Дніпро,казарми

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео