ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Найцікавіші факти футболу за січень, пов'язані з трансферами!

Найцікавіші факти футболу за січень, пов'язані з трансферами!
161102 ПЕРЕГЛЯДІВ

Данило Карась, який раніше грав на позиції захисника в українській команді, перейшов до закарпатського “Минаю”. Деталі його контракту з Василем Кобіним поки залишаються у секреті, проте вже відомо, що цього сезону ми побачимо 24-річного футболіста у складі нової команди. Раніше він грав за клуб “Гірник-Спорт”. А ще колись виступав за “Динамо”, проте зараз тренуватиметься разом із закарпатською командою.

В “Динамо” цього року неочікувані зміни! Вони продали Жермена Ленса, який грав на позиції півзахисника команди. На думку власників клубу, його було вже час відпустити, адже гравець розглядав “Динамо” лише як перехідну драбинку, а не як клуб, за який він прагне грати. Ігор Суркіс розповів, що футболіста купили за 11 мільйонів євро, а от продали за 24 мільйони, що принесло непоганий прибуток до команди. Крім того, до складу команди міг повернутись Сергій Ребров. Ігор Суркіс розповів, що особисто пропонував повернутись прекрасному спеціалістові. Проте він відмовився через те, що в нього вже був підписаний контракт з “Ференцварошем”. Хоча пріоритетнішим для тренера все ж таки було “Динамо”.

Цікаві відомості крутяться й навколо “гірників”. Вся преса пише, що через декілька місяців ми вже не побачимо Коваленка у складі “Шахтаря”. Наполягають на тому, що він приєднається до свого товариша по команді в іноземному клубі. Проте сам футболіст нічого не коментує. Він повністю занурився у тренування, адже переконаний, що ще зможе показати прекрасний результат під час одного з матчів, які чекають на нього в складі “Шахтаря”. А от власники команди вже чатують на одного з іноземних футболістів. Проте, чи дійсно вони продаватимуть свого найперспективнішого гравця, поки всі мовчать. Інтригу скоріше за все триматимуть аж до літа.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео