ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

У скільки оцінили чорноземи Дніпровщини у Госгеокадастрі?

У скільки оцінили чорноземи Дніпровщини у Госгеокадастрі?
94781 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зараз у Верховній Раді України намагаються провести земельну реформу. Згідно з якою іноземці зможуть купляти чорноземи по території всієї країни. У зв’язку із таким рішенням Госгеокадастр вирішив провести повну оцінку земельних наділів України. Тож як оцінили чорноземи Дніпровщини?

Наразі Чорноземи нашого регіону є найдорожчими по всій території України. За гектар землі проситимуть 30 251 гривню. За прогнозами аналітиків, ця ціна ще подвоїться після початку продажу. Вже влітку ми дізнаємось, чи дійсно це буде так. А поки чекаємо на результати засідань Верховної Ради України. Навесні 2020 року було прийнято закон, згідно з яким 1 липня придбати її зможуть тільки фізичні особи-громадяни України. Стосовно ж того, коли іноземці зможуть купувати землі України, поки невідомо.

Розгляд цього законопроєкту поки триває. Адже його відкладають через необхідність внесення великої кількості правок. Коли стане відомо, чим завершиться розгляд цього закону, ми вам повідомимо. А поки радіємо тому, що саме в Дніпрі найкращі землі серед всієї України. І хоча наші землі й признані найродючішими у світі, ми все одно хочемо, аби вони не втрачали своїх властивостей.

Так, цього року нас спіткали великі проблеми з імпортом та експортом. Проте їх вже владнали. Україна змогла знайти нових стратегічних партнерів, які готові закуповувати в нас сировину задля того, щоб виготовляти з неї для себе власний продукт. Цього року ми продали досить високі показники з продажу цукру та зерна. Пандемія, звісно наклала свій відбиток на те, що зараз відбувається на ринку. Проте це відбилось не лише на нас. Всі постраждали. А нам є чим пишатись. Наприклад, великим врожаєм, який ми отримали цього року. Або тим, що наші землі вже відпочили та готові до роботи.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео