ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Безплатний курс для старшокласників в Україні: "Лідерство: 6 найважливіших навичок"

Безплатний курс для старшокласників в Україні: "Лідерство: 6 найважливіших навичок"
15246 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останні роки в Україні намагаються якомога більше уваги приділити молоді. Держава прагне створювати якомога більше конкурсів, курсів, платформ та інших заходів, які допомагатимуть залучати до справи ініціативну молодь. Вони прагнуть створити молоду ініціативну команду, яка замінить їх у майбутньому. Адже прекрасно те, що ми намагаємося зробити країну кращою зараз, проте буде краще, якщо ми зможемо створити для неї також і перспективне майбутнє, переконані політики.

Саме тому вони вирішили створити безплатний курс, в якому участь зможе взяти кожен учень 9-11 класів. Він триватиме лише 6 занять. Аби убезпечити життя молодого покоління від можливості ураження на COVID-19, його проводитимуть в форматі онлайн. Тож долучитись можна буде з будь-якої точки України. Заняття проводитиме Дана Константинова. Вона є психологом, тренером та засновницею табору Emotions Camp. Її інтерактивна система допоможе учням розвинути власний емоційний інтелект. Тож вона пропонує долучитись до цього чудового заходу кожному, хто прагне бути свідомим та креативним для того, щоб мати змогу створювати досить незвичайні ідеї, які допомагатимуть виходити із будь-якого скрутного становища.

Коли і як він проходитиме? 10 лютого, в середу розпочнеться цей конкурс. Заняття будуть проходити кожну середу. Час зустрічі – 17.30. Проте записом занять також можна буде скористатись, у випадку, якщо ви не зможете бути присутнім під час прямої трансляції.

Що входить до програми курсу? По-перше, онлайн-тренінг на тему "Моделі лідерства". Він проходитиме вже завтра, 10 лютого. Триватиме він протягом 1 академічної години. По завершенні тренінгу ви матимете 5 завдань, які покращать ваші навички у створенні моделі лідерства. Тож на учнів 9-10 класів вже чекає викладач із готовою програмою уроку. Другий урок буде присвячено команді та лідеру. Його проведуть вже 17 лютого, рівно за тиждень в той самий час. Тривалість тренінгу буде – одна академічна година. Так само ви отримаєте 5 завдань. Всі шість занять матимуть однакову тривалість та однакову кількість завдань. Тож на третьому занятті, яке на вас чекатиме вже 24 лютого, ви зможете дізнатись про митця та комунікації. На тренінгу вам розкриють найцікавіші питання та нададуть всю необхідну інформацію стосовно того, як позиціювати себе серед мас. 3 березня в той самий час ви дізнаєтесь про основні цінності лідера. Виявите, чи присутні вони у вас, і як вони виражені. На п’ятому занятті, 10 березня, ви дізнаєтесь все про впевненість та шляхи розвитку її у власному характері. І завершиться все 17 березня на занятті, де ви дізнаєтесь, як набути харизми лідера.

Для того, щоб учні змогли засвоїти необхідну інформацію, організаторка розробила систему інтерактивних вправ. Аби досягнути поставленої мети, діти повинні будуть виконати всі до однієї. Додому вона також задаватиме досить незвичайні завдання.

Чи необхідно це школярам? На думку організаторів, кожен має право самостійно відповісти на це питання. Вони розповіли про основні навички, які діти отримають під час проходження курсу. По-перше, вони дізнаються, для чого їм необхідно розвивати в собі навички лідерства. По-друге, вони зможуть зрозуміти, як приймати складні рішення. Адже часто трапляється таке, що ви не впевнені у результаті, тож доводиться робити вибір, за який ви будете відповідати, хоча точно і не впевнені в ньому. Також учням відкриють секрети розвитку впевненості в собі та рішучості. Також покажуть цілу систему прийомів, які допомагатимуть вам надихати інших та вести їх за собою, аби досягнути мети. І звісно ж, як будувати довіру в колективі. І не лише як зробити так, щоб вам довіряли, а і як самому навчитись довіряти іншим.

Автор: redactor.newsukraine

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео