ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Контракт з ЄБРР: що отримало Дніпро за цією домовленістю?

Контракт з ЄБРР: що отримало Дніпро за цією домовленістю?
9484 ПЕРЕГЛЯДІВ

В мерії Дніпра підбили підсумки та вирішили повідомити, що саме приніс місту та його жителям новий контракт з ЄБРР. Вся інформація до мерії надійшла від заступника директора з експлуатації та перевезень КП "Дніпровський електротранспорт". Володимир Сусленков зауважив, що протягом останніх декількох років склад електротранспорту Дніпра постійно змінюється. Жителі міста й самі помічали, скільки нової техніки вже працює в місті та на околицях. Насправді вулицями давно вже функціонують нові тролейбуси, які мерія міста отримала за останні 5 років.

В місті та області вже встигли замінити понад 90 одиниць тролейбусів. Зараз на дорогах функціонують авто нового покоління. В їх оснащенні значаться: електроніка, бортові комп’ютери, інформаційні покажчики, електронна система оповіщення і т. д. Проте поява нових типів авто почала вимагати й появи сучасного обслуговування. Адже старим обладнанням досить проблематично обслуговувати нові автівки. Але закупівля новітнього обладнання допомогла пришвидшити техогляд тролейбусів. Вони почали функціонувати якісно та швидко. Ремонтують їх тепер також зовсім інакше. Чим це зумовлено? Тим, що в місті отримали сотні запасних частин для машин й інструментів, за допомогою яких проводити технічне обслуговування набагато легше.

Протягом останніх тижнів також повідомляли про те, що Дніпро отримало ще серію нових трамваїв. Поте вони ще не вийшли на дороги, бо не було можливості повністю перебудувати систему функціонування транспорту. Тож вже скоро мешканці міста побачать на коліях ще й німецькі транспортні засоби. А поки влада наголошує, що оновлення транспортного сполучення міста все ще триває. Тож вони сподіваються, що вже скоро місто наповниться новою технікою.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео