ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Юнак та його неповнолітній подільник постануть перед судом за озброєний напад на таксиста

Юнак та його неповнолітній подільник постануть перед судом за  озброєний напад на таксиста
11764 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Краматорської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно двох мешканців м. Краматорська, один з яких неповнолітній, обвинувачених у розбійному нападі, поєднаному із погрозою застосування насильства, яке є небезпечним для життя та здоров’я потерпілого, вчиненому повторно, та незаконному заволодінні транспортним засобом, за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 187, ч. 3 ст. 289 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що увечері 4 грудня 2020 року двоє юнаків 16 та 19 років під час поїздки на автомобілі таксі марки «Daewoo Lanos» від залізничного вокзалу м. Краматорська до с. Третя Олександрівка наказали 58-річному водієві зупинитись, приставили йому до горла розкладний ніж і змусили віддати їм гаманець із грошовими коштами у сумі 500 грн.

У подальшому нападники пересадили таксиста на пасажирське сидіння та, заволодівши автомобілем, продовжили шлях самостійно. Під ранок, скориставшись тимчасовою відсутністю їх у салоні, чоловік завів автівку та повернувся до Краматорська.

За сукупністю статей обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео