ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Новою ракеткою України став молодий перспективний тенісист Ілля Марченко!

Новою ракеткою України став молодий перспективний тенісист Ілля Марченко!
21072 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ілля Марченко зміг піднятись на 36 позицій у світовому рейтингу. Тепер він обіймає 176 позицію в міжнародному рейтингу. Таким чином тенісист став першою ракеткою України. Раніше найвища позиція була у Сергія Стаховського. Він обіймав 192 місце в міжнародному рейтингові серед найкращих тенісистів світу. Така можливість у спортсмена з’явилась після того, як він тріумфував на Biella Challenger Indoor 1 в Італії. За останніми даними Ілля Марченко зміг обіграти експершу ракетку світу Енді Маррея.

В рейтинг найкращих тенісистів світу змогло потрапити ще два українських тенісисти: Владислав Орлов, який обіймає 356 позицію і Віталій Сачко, який наразі 404. Абсолютним переможцем серед чоловіків все ще залишається чемпіон Australian Open-2021 Новак Джокович. В топ-10 відбулася єдина зміна – в топ-3 дебютував росіянин Данило Медведєв.

А поки ми вітаємо нашого чемпіона та зичимо йому успіхів, можливо він ще встигне показати себе та піднятись на декілька сходинок наверх. Тож всі чекають, що покажуть подальші змагання. А от серед жінок ситуація поки не змінилась. Позицію першої ракетки України все ще обіймає Еліна Світоліна.


© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео