ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Тернопіль: хтось навмисне намагається викрасти кабелі з міста!

Тернопіль: хтось навмисне намагається викрасти кабелі з міста!
16241 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже вкотре адміністрація парку імені Тараса Шевченка повідомляє про випадки жахливого вандалізму. Хтось краде кабелі із фонтанів. При чому це не одноразовий випадок, а ціла серія подій, які відбуваються систематично, проте поки невідомо, за якою системою.

Минулого місяця Михайло Лібер вже звертався до поліції за фактом скоєння злочину, проте винних відшукати так і не вдалося. Цього місяця це знову повторилось. Невідома група осіб вночі пошкодила та викрала кабелі, які проходили до аераційного фонтану. Завідувач парку також наголосив, що кабелі викрали поблизу острова “Чайка”. Проте цього разу так само непомітно пограбувати державу зловмисникам не вдалося. Вони залишили за собою сліди перебування. А разом із тим, експерти змогли виявити залишки ізоляції та гофри. Поліція переконана, що такі знахідки допоможуть їм значно звузити коло підозрюваних.

Проте всіх мешканців міста цікавить, навіщо зловмисникам кабелі, а тим паче, що вони з ними робитимуть. Адже перед тим, як їх встановлювати, робітники їх промаркували. Тож продати їх непомітно в них не вийде. А якщо не заради грошей, тоді заради чого потрібно було красти кабелі від фонтанів. Проте поліція переконана в тому, що після завершення розслідування вони таки зможуть відповісти на це запитання.

А от КП “Об’єднання парків культури та відпочинку міста Тернопіль” дарма часу не втрачає. Воно вже спрямувало заяви до Головного управління Національної поліції. А разом з тим вони намагаються підрахувати кількість збитків, яких вони зазнали через повтор цих крадіжок. Якщо злочинців спіймають, то їм загрожуватиме серйозне покарання у вигляді позбавлення волі. Проте все це ми дізнаємось лише після завершення слідства. А поки ще зарано робити будь-які висновки.

Автор: redactor.newsukraine

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео