ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

“Об’єкт соціально-культурного значення” в Дніпрі тепер коштуватиме вдвічі менше!

“Об’єкт соціально-культурного значення” в Дніпрі тепер коштуватиме вдвічі менше!
8639 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Дніпрі з початку лютого намагаються продати об’єкт соціально-культурного значення. Першу спробу було здійснено ще 3 лютого. Тоді початкова ціна була від 733755 гривень. Проте ніхто так і не захотів придбати цю будівлю за таку велику суму коштів. Тому цього разу їдальня №7 знову буде виставлена на продаж, проте вже за набагато меншою вартістю. Цього разу вона буде вдвічі дешевшою!

Що містить в собі споруда національного значення? Їдальня № 7 складається з самої будівлі, в якій знаходиться їдальня, прибудови загальною площею 464,9 кв.м; сараю; льоху. Крім цього, разом із приміщенням до нового власника перейдуть також і деякі предмети побуту, які давно вже є невіддільною частиною приміщення. Серед них: електрична сковорода, тісто змішувач, холодильна шафа, шафа пекарська.

Подивитись на будівлю можна за адресою Переяславська 24-а. Зараз їдальню відповідає ПГЗК. За проведення торгів домовлялось Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій і Кропивницькій областях. Минулого разу заявки приймали до 28 лютого. Цього ж разу реєстрація триватиме до 24 березня 19:56. Після цієї дати подати заявки вже не зможе ніхто.

Минулого разу аукціон не відбувся через невідомі поки причини. Проте цього разу будівля коштуватиме вдвічі менше. Її можна буде придбати за 366887,50 гривень. За подробицями можна звернутись до організаторів аукціону. Вони нададуть вам повну інформацію стосовно того, як і що відбуватиметься. Також ви можете самостійно проконсультуватись із ними та перевірити всю необхідну інформацію стосовно цього лоту. Адже ймовірно, що після цього аукціону, він знайде свого нового власника. Але яка доля на нього чекатиме, поки невідомо.


© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео