ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Понад 160, саме таку кількість засідань цього року провели в Кабінеті Міністрів!

Понад 160, саме таку кількість засідань цього року провели в Кабінеті Міністрів!
24029 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олег Немчінов нещодавно розповів про те, що, підбивши підсумки року, в Кабміні зазначили, що цього року вони провели рекордну кількість засідань. 164 – саме таку цифру вони вказали в офіційному звіті про виконану роботу. За словами міністра, цей рік був особливо нелегким для нас. Адже їхні зустрічі відбувались майже 1 раз на два дні.

З чим були пов’язані такі часті зустрічі? 2020 пройшов під гаслом боротьби з COVID-19. Це принесло нові виклики, проте й відкрило нові можливості для співпраці з іншими країнами. Адже для того, щоб побороти ворога, нам необхідно було стати ближчими один до одного.

Багато рішень необхідно було приймати просто тут та просто зараз, через що Кабмін працював навіть у період карантину. Точніше буде сказати, що вони працювали навіть попри карантинні обмеження. Спочатку вони розв'язали проблему із виплатами заробітних плат шахтарям. Потім, майже одразу після нового скликання, ввели карантинні обмеження. Але в Кабінеті міністрів найбільше пишаються тим, що цього року вони змогли не просто не втратити нашу медицину, а й покращити її. Адже в такі часи було вкрай нелегко підтримувати цю індустрію. Проблеми потрібно було вирішувати одразу. Але медицина не просто витримала удар, а змогла стати ще й набагато кращою. Та вже розпочато сам процес проведення вакцинації.

Важким випробуванням цього року для нас також стало те, що оновили систему приймання людей на державну службу. Через пандемію конкурс довелось скасувати, але це не лише не погіршило систему, а й навпаки, навіть покращило та прискорило процес. Крім того, тепер на державній службі почала діяти нова система оплати. Тож політики переконані, що цей рік можна вважати досить вдалим для нашої країни. Адже ми успішно подолали всі випробування і не просто не зламались, а й змогли стати набагато кращими!

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео