ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

РЕЗЕРВИ НАПОГОТОВІ

9673 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час заходів бойової підготовки, з особовим складом підрозділів десантно-штурмових військ, які підпорядковані Командуванню об'єднаних сил Збройних Сил України, проведено тренування з відбиття нападу повітряного десанту умовного противника.
Як наголосив командувач об'єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, подібні заняття з підрозділами протидесантного резерву відбуваються щотижня та спрямовані на підтримання навченості та злагодженості військовослужбовців, які несуть бойову службу на півдні України.
– Цього разу, після отримання раптового сигналу воїни-десантники спільно з групою вогневої підтримки швидко здійснили марш, відбили та зупинили наступ в глиб нашої території сил та засобів десанту умовного противника, а також просунулись на панівні висоти та зайняли оборону, – повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За словами командувача, незабаром, згідно плану бойової підготовки, десантники братимуть участь у тренуваннях із залученням інженерних підрозділів, артилерії та армійської авіації.
Разом переможемо!

Теги: #Ukraine #ЗСУ #ArmedForcesofUkraine #КОС #JointForcesCommand #JFC #military #Разом_переможемо #НАЄВ

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео