ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Замах на вбивство ‒ військовослужбовця-контрактника засуджено до 8 років позбавлення волі

Замах на вбивство ‒ військовослужбовця-контрактника засуджено до 8 років позбавлення волі
10159 ПЕРЕГЛЯДІВ

За підтримання публічного обвинувачення Криворізької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу визнав військовослужбовця військової служби за контрактом однієї з військових частин Нацгвардії України винним у замаху на вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України) та призначив йому покарання в виді позбавлення волі строком на 8 років.

У суді доведено, що вказаний військовослужбовець, який в липні 2019 року пересувався на таксі у справах, раптово, з мотивів небажання сплатити за проїзд, вчинив дії, спрямовані на заподіяння смерті водію автомобіля, завдавши йому ножем множинні колото-різані рани грудної клітини, передпліччя та шиї. Відразу після нападу, отримавши тяжкі тілесні ушкодження, потерпілий самостійно звернувся до лікарні за допомогою, що врятувало йому життя.

Після скоєння правопорушення військовослужбовець зник з місця вчинення злочину, однак, незважаючи на його наміри уникнути кримінальної відповідальності, був затриманий співробітниками правоохоронних органів.

Під час винесення вироку обвинувачений свої провини не визнав.

Теги: замах на вбивство, Криворізька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,вирок суду,Кривий Ріг

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео