ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Уже втретє цьогоріч судові охоронці столичного регіону виявляють наркотичні речовини у відвідувачів будинку правосуддя Білої Церкви

Уже втретє цьогоріч судові охоронці столичного регіону виявляють наркотичні речовини у відвідувачів будинку правосуддя Білої Церкви
295221 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 13 травня, співробітники Служби судової охорони виявили у відвідувача Білоцерківського міськрайонного суду Київської області препарати, що конкурентно заміщують короткодіючі наркотичні засоби.
Сорокарічний містянин завітав до судової установи для участі в судовому засіданні щодо нього за кримінальним провадженням, передбаченим ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).
Під час поверхневої перевірки співробітники Територіального управління Служби у м. Києві та Київській області, які здійснюють охорону цієї судової установи, виявили у громадянина 12 пігулок напівсинтетичного наркотичного лікарського засобу “Метадон” (заборонений у всіх країнах світу через високу смертність і наркоманію) та прозорий флакон з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну.
Судові охоронці обмежили дії чоловіка та викликали до будинку правосуддя представників Національної поліції. Слідчо-оперативна група задокументувала цю подію й доправила чоловіка до Білоцерківського відділу Нацполіції для подальшого складання процесуальних документів.
Варто додати, що цьогоріч це вже третій випадок, коли судові охоронці столичного регіону стали на заваді пронесенню наркотичних засобів до Білоцерківського міськрайонного суду.

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео