ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

У Авдіївці викрито зловмисника, який заробляв на незаконному продажі бойових припасів

У Авдіївці викрито зловмисника, який заробляв на незаконному продажі бойових припасів
233599 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури мешканцю м. Авдіївки повідомлено про підозру у незаконному збуті вогнепальної зброї та бойових припасів (ч. 1 ст. 263 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у червні 2021 року 27-річний чоловік збув оперативному покупцеві 2 гранати типу Ф-1 та 3 гранати РГД-5, які, зі слів останнього, знайшов раніше. Загальна вартість вибухонебезпечного товару склала 2 000 грн.

У ході санкціонованого слідчим суддею обшуку за місцем мешкання чоловіка виявлено та вилучено мобільний телефон, а також грошові кошти, отримані від протиправної діяльності.

На даний час бойові припаси направлено на експертизу. Зловмисника, раніше судимого за умисне вбивство, спричинення тяжких тілесних ушкоджень, незаконне заволодіння транспортним засобом, незаконне поводження зі зброєю і бойовими припасами та крадіжку, наразі затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішуються питання обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Донецькій області за оперативного супроводу управління карного розшуку.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео