ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Привітання Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з Днем Сил спеціальних операцій Збройних Сил України

430793 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шановні бойові друзі - військовослужбовці Сил спеціальних операцій!
Від імені Командування об'єднаних сил Збройних Сил України та від себе особисто щиро вітаю Вас із професійним святом!
Сили спеціальних операцій – один із наймолодших родів українського війська, який за короткий час продемонстрував високий рівень вишколу, професіоналізму та майстерності.
На мужніх плечах воїнів-спецпризначенців покладена відповідальність за виконання широкого спектру спеціальних і бойових завдань у найекстремальніших умовах, а також проведення складних військових та інформаційно-психологічних операцій.
Дорогі побратими, Ви показали бойову стійкість, мужність та відвагу під час проведення Антитерористичної операції та у складі операції Об'єднаних сил. Разом з іншими підрозділами Збройних Сил України Ви робите найважливішу справу – захищаєте незалежність та територіальну цілісність нашої Батьківщини.
Ваше бойове гасло «Іду на ви!» — справжній символ незламності та нескореності, який підкреслює Вашу готовність дивитися в очі ворогу та наперекір перешкодам цілеспрямовано досягати своєї мети, а слова «Тихо прийшов, тихо пішов» підтверджують здатність завжди залишатися непоміченими.
У цей святковий день, сердечно дякуємо і вклоняємось всім воїнам-спецпризначенцям за самовіддану службу на благо зміцнення Української держави та її обороноздатності.
Бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, наснаги, оптимізму, невичерпної енергії та незламної віри у свої сили!
Слава Україні!
Разом переможемо!
генерал-лейтенант Сергій НАЄВ

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео