ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

На Київщині повідомлено про підозру чоловіку, який налагодив збут амфетаміна

На Київщині повідомлено про підозру чоловіку, який налагодив збут амфетаміна
38598 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва прокурорів Києво-Святошинської окружної прокуратури 24-річному чоловіку повідомлено про підозру у незаконному збуті психотропної речовини ( чч.1,2 ст. 307 КК України).

Слідством встановлено, що мешканець одного з населених пунктів Макарівської селищної територіальної громади Бучанського району Київщини організував збут психотропної речовини – амфетамін. Зловмисник збував «товар» місцевим наркозалежним особам під час особистої зустрічі «з рук в руки», за грам амфетаміну брав по 450 грн.

У рамках розслідування кримінального провадження проведено ряд оперативних закупок та отримано висновки судових експертиз, які підтверджують незаконну діяльність наркоділка.

Продавця затримано «на гарячому» під час продажу чергової партії психотропної речовини.


У ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання підозрюваного виявили та вилучили речовини, ззовні схожі на психотропну речовину амфетамін та наркотичний засіб канабіс.

Чоловіку обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту, який на теперішній час прокуратура оскаржує в апеляційному порядку, наполягаючи на триманні під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими та оперативними працівниками Бучанського РУП ГУНП в Київській області.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео