ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Затриманому на Вінниччині старшині ДПСУ обрано запобіжний захід

Затриманому на Вінниччині старшині ДПСУ обрано запобіжний захід
10430 ПЕРЕГЛЯДІВ

   18.08.2021 Вінницький міський суд задовольнив клопотання Вінницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону та обрав запобіжний захід старшині Держприкордонслужби.

   Установлено, що 17.08.2021 вказаний військовослужбовець, який діяв за попередньою змовою зі співслужбовцем цього ж прикордонного загону, одержав від громадянина грошові кошти в розмірі 10 600 грн. за не повідомлення про незаконну порубку дерев у правоохоронні органи та не притягнення останнього до адміністративної відповідальності.

   Обвинуваченому суд ухвалив запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб одночасно визначивши розмір застави, достатньої для забезпечення виконання обвинуваченим обов’язків, передбачених КПК України, у розмірі 190 тисяч грн.

   Нагадаємо, що санкція ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України передбачає зловмисникам покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Вінницький міський суд,Вінницька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,запобіжний захід,тримання під вартою,застава 190 тисяч грн

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео