ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

II Міжнародний податковий конгрес зібрав широке коло учасників з усього світу

 II Міжнародний податковий конгрес зібрав широке коло учасників з усього світу
389143 ПЕРЕГЛЯДІВ

26 листопада у Державному податковому університеті відбувся масштабний захід – II Міжнародний податковий конгрес, який зібрав широке коло учасників з усього світу і став ефективною платформою для обміну думками, інноваційними ідеями та напрацюваннями.
Приємно, що до наукового заходу долучилися молоді вчені, партнери та гості не тільки з різних регіонів України, а й з-за кордону, а саме: з Грузії, Німеччини, Республіки Польща, Австрії, Італії та Республіки Словаччина.

Варто зазначити, що у заході взяли участь понад 200 учасників, більш ніж 100 науковців й практиків долучилися до обговорення у форматі онлайн. Змішаний формат зустрічей II Міжнародного податкового конгресу забезпечив доповідачам можливість презентувати свої розробки широкій аудиторії професіоналів у реальному часі, навіть, перебуваючи в іншій країні.

Зокрема, серед учасників заходу були: 

– почесний професор нашого Університету з Німеччини Штусген Ютта (Jutta Stüsgen), який висвітлив нові правила оподаткування транскордонних операцій та послуг для компаній на території Європейського Союзу; 

– доктор філософії, почесний професор нашого Університету з Німеччини Бокс Вольфганг (Wolfgang Boochs) та адвокат Keskin Erol, які підняли питання захисту глобальної податкової справедливості в умовах всесвітнього порядку оподаткування;

– доцент кафедри управління підприємством (Факультет менеджменту Університету економіки в Катовіце) Агнешка Дзюбінська (Agnieszka Dziubińska), яка приділила увагу інструментам ліквідації розриву з ПДВ у Польщі та оцінці ефективності політики ліквідації податкового розриву.

Іноземні фахівці ділилися власним успішним досвідом і кращими світовими практиками. Тож, Конгрес не тільки об’єднав успішний український досвід та знання міжнародних експертів, а також надав можливість отримати відповіді на важливі питання, пов’язані із сучасною фіскальною політикою України.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео