ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Легендарний чемпіон світу: «Сьогодні немає боксера, який здатний побити Усика»

Легендарний чемпіон світу: «Сьогодні немає боксера, який здатний побити Усика»
308994 ПЕРЕГЛЯДІВ

Триразовий чемпіон світу, володар поясів у двох вагових категоріях, перший в історії шульга чемпіон світу в хевівейті Майкл Мурер вважає, що зараз в світі немає боксера, який міг би перемогти Олександра Усика (19-0, 13 КО):

 

«Усик – це феноменальний боксер. Я не бачу, хто міг би його побити. У нього є зріст, розмах рук і він вміє боксувати. Сьогодні немає боксера, який здатний побити Усика. У нього багато досвіду. Він багато боксував по любителях, зустрічався з різними стилями – він може побити будь-кого».

 

Єдине, містер Мурер, українці – це не руські, хай вам трясця.

Однак за боксерський респект йому дякуємо. Джозеф Паркер, на відміну від нього, вважає, що є боксер, який і зовсім нокаутує Усика.

Джерело

Теги: Майкл Мурер,Мурер,Майкл Мурер Вікіпедія,Мурер Вікіпедія,Бокс,Спорт, новини спорту, новости спорта, спортивные новости, спортивні новини,Усик, Усик,Александр Усик,Олександр Усик,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Джозеф Паркер,Джозеф Паркер Вікіпедія,Паркер Вікіпедія,Легендарний чемпіон світу Мурер,Легендарний чемпіон світу Майкл Мурер,чемпіон світу Майкл Мурер,чемпіон світу Мурер
Автор: admin.sportcomua

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео