ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

З Днем Збройних сил України!

З Днем Збройних сил України!
409345 ПЕРЕГЛЯДІВ

В нашій країні, такий славнозвісний день, як свято Збройних сил України, усі українці відзначають саме 6 грудня. В цей день ми від щирого сердця вітаємо кожного з наших захисників, які саме зараз стоять на передовій нашого світлого майбутнього, де немає місця амбіціям ворога, де тільки мир та справжня свобода.

Чановні ЗСУ, ви — одні з найкращих і найсильніших представників нашої нації, герої усієї України та світу, що знищують страшного ворога, не даючи йому і шансів на перемогу. Нехай же янголи-охоронці завжди будуть з вами поруч і также боронять вас, як ви Батьківщину. 

В цей день ми від усієї душі хочемо побажати вам міцних сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та удачі. Побільше незгасимого оптимізму і відмінного виконання поставлених задач, тільки доброти і щастя. Більше посмішок та тільки перемог!

Дорогі захисники України, наші дорогі та любі хлопці й дівчата. Прийміть найщиріші вітання з вашим днем, з Днем Збройних сил України. Ви міць та сила, ви непереможні та найкращі і про це знала вся Україна, а тепер знає і світ. Наша вам подяка і любов. Бажаємо козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, могутньої сили волі та віри у власні сили.

Повертайтеся додому живими і здоровими, ми всі вас чекаємо!

З Днем Збройних сил України. Одвічна слава ЗСУ!

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео