ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Володимир Зеленський звернувся до парламенту й народу Мексики

317809 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Народе Мексики! Хіба нас не обʼєднує з вами мрія про безпеку та спокій на всіх вулицях усіх міст наших країн? Хіба не однаково ми засуджуємо тих, хто розстрілює мирних людей і спалює будинки? Ми з вами однаково не сприймаємо зло. Воно має безліч проявів, але завжди одну головну мішень: людське життя, хоч би яким був континент і хоч би якою була країна. 

Точно так само захист життя – це всюди подвиг у боротьбі проти зла. І кожен, хто рятує від насильства, кожен, хто витягає дітей з-під куль убивць, кожен, хто зупиняє катів та мародерів, кожен, хто захищає жінок від ґвалтівників... кожен оборонець життя має здобувати найвищу шану свого суспільства та всіх порядних людей світу. Бо життя – це найвища цінність. Мир – найвища цінність. І найбільша підлість – іти агресією проти іншого народу та вести бандитські війни. 

Нині, коли Росія відчуває своє ослаблення та наближення своєї поразки на полі бою, Москва знову намагається обманути світ своїм лицемірством й отримати час, щоб перегрупуватися, знайти нову зброю та продовжити агресію. Цього не можна допустити. Мир має стати безальтернативним».

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео