ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Петровський Олександр Володимирович: благодійний фонд «Солідарність» передав до лікарні імені Мечникова набор захисних масок, рукавичок та окулярів

Петровський Олександр Володимирович: благодійний фонд «Солідарність» передав до лікарні імені Мечникова набор захисних масок, рукавичок та окулярів
35700 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час епідемії волонтери і меценати активізуються і, незважаючи на загальний карантин, не сидять вдома, а допомагають тим, хто потребує цього найбільше.

Активісти благодійного фонду «Солідарність», який очолює Петровський Олександр Володимирович, привезли 4 тисячі захисних рукавичок, 2 тисячі масок та окуляри до реанімації акушерського відділення лікарні імені Мечникова у Дніпрі. 

За словами представників фонду і самого Олександра Володимировича, це не остання допомога лікарні, оскільки маски і рукавички – це витратний матеріал, якого потрібно дуже багато.

Тож предмети захисту активісти Фонду будуть і надалі завозити до медичної установи. Проте в першу чергу було вирішено убезпечити від вірусу вагітних жінок, молодих мам та новонароджених, оскільки це найбільш вразлива категорія пацієнтів.

В організації поставок засобів індивідуального захисту Олександру Петровському та його фонду допомагав однодумець – співзасновник компанії «Стол і стул» Олександр Дєєв.

Головний лікар обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко щиро подякував меценатам, зізнавшись, що навантаження на установу під час пандемії не зменшується, тож і медики, і пацієнти, особливо в акушерському відділенні. 

 

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: redactor.komitet

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео