ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

На пляжах Дніпропетровщини — підвищений рівень кишкової палички

На пляжах Дніпропетровщини — підвищений рівень кишкової палички
40990 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом останнього часу на окремих водоймищах області у місцях пляжного відпочинку фіксувались перевищення рівня лактозопозитивної кишкової палички (ЛКП) та коліфагів. Мали місце перевищення індексу ЛКП у воді пляжу КП «Парку культури та відпочинку Сагайдак», КП «Парку культури та відпочинку Придніпровський» м. Дніпро, зони відпочинку м. Кам’янське. Суттєві перевищення рівня індексу ЛКП у воді пляжів м. Новомосковськ у районі вул.Паланкової, 20, м. Кривий Ріг пляж Південного ГЗК, пляжу по вул. Маршака. Зафіксовані перевищення рівня коліфагів у воді зони відпочинку м. Кам’янське.

Як повідомляє Дніпропетровський обласний лабораторний центр, з 20 липня на пляжах регіону було відібрано 73 проби, з яких у трьох встановлені перевищення рівня мікробіологічного забруднення. Йдеться про воду пляжів м. Верхньодніпровськ, м. Кривий Ріг у районі вул. Маршака та зони відпочинку м. Кам’янське, на яких вода характеризувалась підвищеним рівнем показника лактозопозитивної кишкової палички.

Водночас, згідно з отриманими результатами, у порівнянні з минулим тижнем, поліпшилась якість води на пляжах м. Дніпро, пляжу Південний ГЗК м. Кривий Ріг, Новомосковськ. Відсутнє перевищення рівня коліфагів у воді зони відпочинку м. Кам’янське.

Теги: пляжі,водойми, Дніпропетровщина,кишкова паличка,коліфаги

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео