ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Аби не допустити браконьєрства, на Дніпропетровщині чергуватимуть 75 груп оперативного реагування

Аби не допустити браконьєрства, на Дніпропетровщині чергуватимуть 75 груп оперативного реагування
44950 ПЕРЕГЛЯДІВ

Також за дотриманням правил полювання у сезон полювання, який стартує 1 серпня, слідкуватимуть 62 офіцери громад. Окрім запобігання випадкам браконьєрства, на час сезону усіляко намагатимуться забезпечити пожежну безпеку. Про це йшлося на засіданні за участю керівників профільних управлінь та департаментів, голів районних УТМР, ДСНС та Національної поліції у Дніпропетровській облраді.

«Браконьєрство – це серйозний злочин. Кожного року ми проводимо нараду із мисливськими організаціями та правоохоронцями. Особливу увагу приділяємо забороні полювання на землях природно-заповідного фонду. І вже бачимо наявний результат цієї системної роботи. Випадків браконьєрства та підпалів стає менше», — зазначив начальник управління облради з питань використання природних ресурсів Антон Кумановський.

Також чиновники нагадали, що незаконне полювання карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста шістдесяти до двохсот сорока годин, або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого.

Теги: сезон полювання, Дніпропетровщина,офіцери громад,групи оперативного реагування,браконьєрство,підпали

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео