ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Нарколабораторія під прикриттям. Як у львівському ветуніверситеті за день виготовляли до кілограма метадону

Нарколабораторія під прикриттям. Як у львівському ветуніверситеті за день виготовляли до кілограма метадону
20356 ПЕРЕГЛЯДІВ

Правоохоронні органи львівської області затримали групу осіб, яка займалась виробництвом та збутом метадону. Все відбувалось на базі ветуніверситету під керівництвом завідувача лабораторії, а збувалось через кальян-бар «Хаббл Баббл» та інтернет-магазин. Продавали наркотик по всій області, а також надсилали поштою, повідомляється на сайті національної поліції.

Як зазначила львівський прокурор, Ірина Діденко: «За один раз виготовлялась партія від 1 кг особливо небезпечного наркотику «метадон». Це при тому, що доза 1 грама на "чорному ринку" сягає від 600 грн».

Затримано та взято під варту 4-х осіб, які були причетні до злочину. Завідувач лабораторії, співвласник кальян-бару за сумісництвом організатор, раніше судимий за контрабанду наркотичних засобів, та два працівники бару, які відповідали за фасування та збут.

Всього було продано понад чотири кілограми метадону на 2,5 мільйона гривень. Чоловіки постійно змінювали сайт та номери телефону, щоб відвести від себе підозри.

Наразі вирішується питання про запобіжний захід для підозрюваних.

Нагадаємо, що "метадон" напівсинтетичний наркотичний засіб, котрий заборонений у всіх країнах світу наряду з кодеїном через високу смертність і залежність.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео