ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

У Дніпрі через вибух побутового газу зруйновано двоповерховий будинок (ОНОВЛЕНО)

У Дніпрі через вибух побутового газу зруйновано двоповерховий будинок (ОНОВЛЕНО)
44071 ПЕРЕГЛЯДІВ

Власник госпіталізований з опіками рук та обличчя, його життю нічого не загрожує. Вибуховою хвилею пошкоджено сусідський будинок, повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Виклик до Служби порятунку надійшов майже о четвертій ранку 8 жовтня х Новокодацького району Дніпра. На вулиці Генерала Волівача, що у мікрорайоні Таромське, стався вибух побутового газу в приватному будинку. Коли рятувальники прибули на місце, з`ясувалося, що цегляна житлова будівля вщент зруйнована. 

«Під час обстеження фахівцями ДСНС місця події, з’явився господар будинку — 46-річний чоловік, — повідомляють у ДСНС. — Його оглянули лікарі та з діагнозом опіки рук та обличчя 1-го ступеню, садна госпіталізували до Дніпровської міської клінічної лікарні №2».

Через руйнування будинку була пошкоджена й сусідська будівля, де вибите одне вікно та пошкоджений фронтон. Наразі встановлюються обставини події, з`ясовується, що могло спричинити вибух.

Як повідомили в опіковому центрі міської клінічної лікарні №2, постраждалий з 30% опіків перебуває в реанімації. Лікарі вже провели йому першу операцію — накрили рани штучною шкірою. Медикам чоловік повідомив, що вночі вибухнув газовий балон, коли він увімкнув світло на кухні. 

Теги: вибух, Дніпро,зруйнований,ДСНС

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео