ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Хто швидше заробить гроші - ви або ваш банк?

Хто швидше заробить гроші - ви або ваш банк?
55218 ПЕРЕГЛЯДІВ

Підприємці займаються бізнесом, щоб заробити гроші. Бізнесу гроші потрібні, щоб розвиватися. Добре, коли своїх коштів є стільки, скільки потрібно. Але що робити, коли такої можливості немає? Брати позикові кошти.
Компанія “Алгоритм” вирішила освітлити питання - що потрібно знати бізнесмену перед тим, як брати кредит в банку?

✅Врахувати процентну ставку, яка залежить від різних чинників: віку компанії, її оборотів, кредитної історії, рентабельності і безлічі інших критеріїв. Всі знають, що з запорукою процентна ставка нижче, ніж без нього. Втім, якщо сума відносно невелика, то банк може надати кредит і без нього.

✅Проаналізувати рівень прибутковості бізнесу

✅Порахувати суму грошей, яку потрібно виплатити при форс-мажорних обставинах

✅Вибрати банк з відповідними умовами

✅Подумати про інші можливі джерела фінансування

Розглянемо найбільш поширені питання від наших клієнтів:

❓Напевно доведеться витратити багато часу і тонну паперу? Ні, Сучасні технології, big data і штучний інтелект дозволяють прийняти рішення протягом години, а саму заявку можна оформити в кілька кліків.

❓Чи може змінюватися процентна ставка? Так, процентна ставка може змінюватися, якщо змінюються обороти по рахунках: обороти знижуються - відсоток зростає.

❓Як можна дізнатися докладніше про підготовку до кредитуванні свого бізнесу? Щоб не зробити помилку і не зіткнутися з представниками колекторських агентств, Вам необхідно отримати професійну юридичну допомогу від наших фахівців компанії “Алгоритм”.

algorithm-ua.com
Номера телефонів:
+380443346412
+380675246734
+380663139323
+380631002811

Письмовий запит щодо консалтингу Вашого бізнесу просимо надсилати на електронну адресу: [email protected]

Теги: консалтинг,фінансова консультація,кредитування,бізнес ,послуги для бізнесу,Інформаційне агентство Алгоритм,Алгоритм

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео