ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

ДТП на Слобожанському проспекті: деталі та фото

ДТП на Слобожанському проспекті: деталі та фото
72599 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, в суботу, 28 листопада 2020 року на Слобожанському проспекті міста Дніпра сталась аварія між невідомою машиною та машиною марки Chevrolet служби відомого таксі Uklon.
Інцидент стався після 00:25. Машина таксі зупинився біля пішохідного переходу, для того щоб пропустити людину, яка переходила дорогу. В цей час позаду на великій швидкості їхала машина невідомої марки та номерів. Вона вдарила Chevrolet, від поштовху машину занесло на стрічну смугу. Пішохід, який переходив дорогу, чудом залишився живий- машина проїхала повз нього всього в декількох сантиметрах.
Водій таксі одразу вийшов з авто та попрямував до другої машини, та винуватий одразу втік з місця ДТП.
Поліція вже почала пошуки номерів цього авто. За попередніми висновками, у водія встановлені номера литовського типу.
Не дивлячись на всю серйозність ситуації, постраждалих, на щастя, немає.
Близько два тижні тому на цьому місці зіштовхнулись одразу п’ять автомобілів. У мережі ми можете спостерігати, що з'явилося відео з моменту аварії. На ролику видно, що аварія трапилася, коли один з автомобілів їхав на великій швидкості по проспекту. Проїхавши перехрестя на заборонений сигнал світлофора, водій авто врізався в перетинає проспект легковик. Згодом машину занесло в стоять на світлофорі три автомобіля.
Відзначимо, що в результаті ДТП загинула одна людина, ще двоє отримали травми різного ступеня тяжкості.
Усім учасникам дорожньо - транспортного руху: не сідайте за водійське місце в нетверезому стані, не порушуйте правила та завжди слідкуйте на наявність пішоходів у відповідних для цього місцях. ( Стаття 286. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)
Бережіть своє здоров’я та дбайте про безпеку рідних.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео