ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Найкращий дзюдоїст з України – 19 річний хлопець з Дніпра!

Найкращий дзюдоїст з України – 19 річний хлопець з Дніпра!
82394 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хлопець, який вразив всіх цього року і став учасником збірної України з дзюдо, приїхав із Дніпра! Ми пишаємось нашим 19-річним вихованцем, який просто увірвався у дорослий спорт минулого року. Артем Бубир наразі визнаний найкращим дзюдоїстом 2020 року в Україні. У своїх 19 років він же встиг зібрати величезний комплект медалей з перемог на українських та міжнародних змаганнях. Тренери пишаються своїм вихованцем та зичать йому лише перемог.

Як розповів сам хлопець, його шлях у спорті розпочався ще у 7 років, коли дідусь запропонував йому спробувати себе в дзюдо. Дід обожнював спостерігати за місцевими чемпіонами й зичив успіху й улюбленому онуку. Мати ще з дитинства вірила у хлопчика, тож він і почав перемагати. Виснажливі тренування, роки практики й ось він вже на вершині успіху, і вся родина ним пишається.

Тренери відзначають його самовідданість та жагу перемоги. Наразі він тренується у складі Збірної України з дзюдо. Старший тренер переконаний, що цей хлопець ще покаже неймовірні результати. Суміш техніки разом із його бажанням перемогти роблять його просто непереможним. Зараз він може покласти будь-якого суперника на мат з першої хвилини, а в нього є ще час на тренування.

Хлопець трохи нервує через те, що вже зовсім скоро йому доведеться перейти від юніорського до дорослого спорту. Проте на Всеукраїнських змаганнях 2020 року він переміг і як юніор, і як дорослий. Наразі хлопець лікує травму, яку отримав під час останнього бою, проте вже зовсім скоро він поїде на збори разом зі своєю командою, аби готуватись представляти нашу країну на Міжнародному рівні. А поки він мріє як можна скоріше вилікуватись та почати тренування. Хлопець переконаний, що в нього ще величезний потенціал, тож скоро ми почуємо ще багато новин про його спортивні звершення.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео