ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Поліцейські Лиману затримали чоловіка, який під погрозою ножа викрав таксі з водієм та скоїв ДТП

191627 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зловмисник пересадив таксиста на пасажирське крісло, а сам сів за кермо та на швидкості перекинув автомобіль. Нападника та його знайому, яка також була в таксі, розшуковці затримали за кілька годин.
Близько половини третьої ночі до АЗС у селі Яцьківка прибіг закривавлений водій таксі та повідомив, що на нього напав пасажир, після чого автомобіль потрапив у ДТП.
Операторка заправки зробила повідомлення на лінію 102, і до місяця події прибули співробітники поліції Лиману.
Виявилось, що потерпілий віз чоловіка та жінку з Лиману до Харківської області. В районі с. Яцьківки нетверезий пасажир дістав ніж на зажадав дати йому "покерувати". Сівши за кермо, зловмисник розігнався та не впорався з керуванням на закругленні дороги, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Пасажири втекли, залишивши ніж на місці злочину, а водій поспішив за допомогою.
За кілька годин правопорушник був затриманий на одній з вулиць співробітниками карного розшуку.
Затриманий виявився 18-річним мешканцем міста Балаклія Харківської області, раніше судимим за угон.
Відділом №3 Краматорського РУ поліції розпочато досудове розслідування за ч.3 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене організованою групою або поєднані з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або якщо вони завдали великої матеріальної шкоди). Її санкції передбачають від 7 до 12 років позбавлення волі.

Краматорське РУ поліції
Донецької області


© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео