ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

УДАРНІ БЕЗПІЛОТНИКИ УМОВНОГО ПРОТИВНИКА ЗНИЩЕНО!

10060 ПЕРЕГЛЯДІВ

УДАРНІ БЕЗПІЛОТНИКИ УМОВНОГО ПРОТИВНИКА ЗНИЩЕНО!
На Херсонщині, чергові сили та засоби протиповітряної оборони угрупування військ, яке боронить південь України, провели тренування з виявлення повітряних цілей та знищення ударних безпілотних апаратів умовного повітряного противника.
Тренування проведено за наказом командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, з метою вдосконалення готовності підрозділів виконувати завдання за призначенням.
– Розрахунки зенітно-ракетних комплексів "Оса-АКМ" вчасно здійснили марш на стартові позиції, розгорталися на місцевості, виявляли, класифікували та супроводжували умовні повітряні цілі. У даному випадку це були ударні безпілотні летальні апарати. При їх підході на дистанцію ураження - вони були умовно знищені розрахунками ЗРК , – зазначив командувач генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За його словами, тренування пройшло в умовах моделювання повітряної обстановки з практичним відпрацюванням дій операторів систем управління зброєю.
– Військовослужбовці вчергове відпрацювали алгоритм дій з бойового застосування зенітно-ракетних комплексів при відбитті атаки противника, а також продемонстрували свої навички та вміння будувати багаторівневу систему протиповітряної оборони в районі виконання бойових завдань, – підкреслив командувач.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео