ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Нова система розпізнавання інформації: у Вінниці впровадять штучний інтелект!

Нова система розпізнавання інформації: у Вінниці впровадять штучний інтелект!
20278 ПЕРЕГЛЯДІВ

Скоро у Вінниці планують почати використовувати систему штучного інтелекту. Її стрижнем є система, яка дозволяє використовувати штучний інтелект для аналітики відеопотоку з камер відеоспостереження. В поліції переконані, що така система зможе значно пришвидшити та зробити якіснішим розпізнавання облич, номерних знаків та інших деталей.

Меморандум про співпрацю вже підписано, Олег Сивинюк та Іван Іщенко переконані, що їхній союз допоможе у пришвидшенні роботи поліції. Нове програмне забезпечення допоможе досягти результатів у багато разів швидше. Іван Іщенко переконаний, що введення новітніх технологій та новітнього програмного забезпечення допомагає робітникам його відділу виконувати роботу у багато разів швидше.

В Україні вперше застосують систему такого типу. Вінниця стане першою учасницею цього проєкту. Проте за кордоном така система вже стала частиною поліції. В чому перевага такої системи? Вона слугує для отримання, обробки та зберігання даних. Завдяки цьому будь-який поліціянт зможе користуватись системою без зайвих труднощів. За словами Олега Сивинюка, це перший випадок, коли його компанія так тісно співпрацює з поліцією та Національною гвардією. Зазвичай вони підписували контракти на декілька систем, проте не на повне переоснащення. Проте тепер вони передали до рук правоохоронних органів те, що дозволятиме розпізнавати обличчя, номерні знаки, різні складні ситуації, відстежувати людей за різними параметрами.

У випадку, якщо авто рухатиметься зі швидкістю понад 250 кілометрів за годину, картинка буде розмитою, проте на меншій швидкості програма здатна розпізнати номери понад 70 країн світу. А ще система визначає марку, модель та колір автомобіля з точністю в 95%.

Автор: redactor.newsukraine

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео