ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

В Дніпрі два вищих навчальних заклади об’єднають в один!

В Дніпрі два вищих навчальних заклади об’єднають в один!
9158 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що в Дніпрі хочуть об’єднати два заклади вищої навчальної освіти. Тепер Дніпровський політех та Академія державного управління стануть єдиною структурою, яка буде підпорядковуватись одному ректорові. Таку інформацію надав Сергій Шкарлет, міністр освіти та науки України.

Це рішення було ухвалене урядом ще 24 лютого. Проте до дії його призводити почнуть лише сьогодні. Як саме це відбуватиметься, не знають поки ані викладачі, ані студенти. Проте політики повідомляють про те, що для студентів нічого суттєво не зміниться. Вони продовжать навчання за тією спеціальністю, на яку вступали. Тим більше вони отримають вищу освіту за зазначеною спеціальністю. Керівник Академії державного управління поки відмовляється коментувати цю ситуацію. На його думку, казати щось ще зарано, адже на державному рівні вони ще не отримували жодних розпоряджень. Тож і казати поки нічого не варто.

Що ж стосується Дніпровського політеху, то його керівник зазначив, що він передбачав, що таке може статись, проте коментувати щось поки зарано, адже він сам не розуміє як це може відбитись на роботі обох навчальних закладів. Він переконаний в тому, що в Академії вже є прекрасний кадровий склад спеціалістів, які проводять навчання за їхніми спеціальностями. Тож немає сенсу зараз щось змінювати в цьому. Вже багато років ця Академія випускає високо кваліфікованих кадрів, які легко можуть впоратись з усіма своїми обов’язками.

Тож документ про злиття вже підписано, а от як заклади надалі працюватимуть, що відбуватиметься зі структурою, керівництвом та процесом вступу на ті, чи інші спеціальності, поки ніхто не коментує. Та хай там як, шоу має продовжуватись, тож ніхто не збирається призупиняти процес навчання для студентів. Вони отримають те, за чим вступили, а саме – диплом про вищу навчальну освіту та гарні знання.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео