ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

Державні виконавці Волині безоплатно передали автомобіль для військової частини

Державні виконавці Волині безоплатно передали автомобіль для військової частини
46198 ПЕРЕГЛЯДІВ

27.04.2021 року Управління забезпечення примусового виконання рішень у Волинській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) спільно з представниками Волинської філії ДП “СЕТАМ” передали військовослужбовцям Збройних Сил України конфіскований автомобіль, який не вдалось реалізувати на відкритих торгах. Транспортним засобом користуватимуться у Запорізькій області.
Авто марки “Volkswagen Passat” було конфісковано в дохід держави рішенням суду за порушення митного законодавства. В подальшому була здійснена оцінка та машину було передано для реалізації до ДП «СЕТАМ». Однак після трьох етапів електронних торгів автомобіль не був реалізований, а тому потрапив до переліку майна, що підлягає безоплатній передачі.
Інформуємо, що перелік майна, яке пропонується на безоплатну передачу, є на сайті держпідприємства om.gov.ua в розділі «Безоплатна передача».
Там також є інформація про терміни, перелік та порядок подання документів для охочих отримати майно безкоштовно.
Подати заяви на безоплатне отримання майна можна з моменту появи публікації. У цьому розділі також розміщується інформація, що й кому було передано.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео