ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

На Донеччині припинено незаконну порубку захисних лісових насаджень

На Донеччині припинено незаконну порубку захисних лісових насаджень
63181 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Бахмутської окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконної порубки захисних лісових насаджень, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 246 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у 2021 році мешканець м. Бахмута організував незаконну порубку захисних лісових насаджень, а саме дерев породи «акація», вздовж траси Бахмут-Горлівка. У подальшому правопорушник реалізовував деревину місцевим мешканцям.

У ході санкціонованого слідчим суддею обшуку за місцем мешканця 61-річного чоловіка виявлено та вилучено понад 360 м3 деревини, 4 бензопили, пластикові ємності та каністри, готівку у сумі понад 18 тис грн, 300 доларів США, 1 тис російських рублів, а також автомобіль «Renault Master», за допомогою якого здійснювалось перевезення незаконно спиляної деревини.

Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом за оперативного супроводу відділу кримінальної поліції Бахмутського РВП ГУ НП в Донецькій області.

На теперішній час прокуратурою спрямовано до суду клопотання про накладання арешту на вилучене майно.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео