ТЕЛЕФОН:           +38 050 404 15 16
Viber/
WhatsApp +421 907 938 254

97% батьків новонароджених у Львівській, Волинській і Рівненській областях у квітні скористалися сервісом єМалятко

97%  батьків новонароджених у Львівській, Волинській і Рівненській областях у квітні скористалися сервісом  єМалятко
143029 ПЕРЕГЛЯДІВ

2 456 малюків, народження яких зареєстрували у квітні 2021 року у Львівській, Рівненській і Волинській областях, свої перші документи отримали завдяки послузі єМалятко. Це 97 % усіх дітей, які з’явилися на світ у другому місяці весни.
- У Львівській області у квітні 1268 актових записів про народження, 1228 з них зареєстровано в рамках послуги єМалятко;
- у Рівненській області зареєстровано 652 народження, 634 з них в рамках послуги єМалятко;
- у Волинській області зареєстровано 612 народжень, 594 з них в рамках послуги єМалятко.
"Нагадуємо, сервіс єМалятко об’єднує 9 державних послуг, дві з них обов’язкові, інші - доступні на вибір.Базові послуги - державна реєстрація народження дитини та визначення її походження.Замовити послугу єМалятко можна у закладах охорони здоров’я, відділах ДРАЦС, ЦНАП та онлайн через портал Дія", - Тарас Грень начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів).
Серед послуг на вибір:
- реєстрація місця проживання дитини;
- призначення державної допомоги при народженні дитини;
- призначення допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях;
-внесення відомостей про дитину до Реєстру пацієнтів, що ведеться у центральній базі даних електронної системи охорони здоров’я;
-реєстрація дитини у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків; -видача посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї; -внесення інформації про новонароджену дитину до Єдиного державного демографічного реєстру з присвоєнням унікального номера запису в ньому.
Користуйтесь зручними сервісами!

© 2019 PROVEO-STAR

Мої відео